Velgen kopen?

Graag nieuwe velgen kopen? Timmax by Moens werkt samen met Alcar velgenshop. Deze shop heeft een groot assortiment velgen op stock en via de 3D configurator kan je meteen zien of jouw keuze erbij zit.

Auto velgen kopen bij Timmax.be

Velgen 3D Configurator

Via de online configurator van Alcar koopt u lichtmetalen velgen voor alle soorten auto’s, suv’s en 4x4's. Je vindt er een ruime keuze aan verschillende modellen. De perfecte velgen kopen was nooit eenvoudiger

Velgen plaatsen

Het uitzoeken van de juiste velg is niet eenvoudig. Om de juiste velg te bekomen hebben we te maken met breedte diameter, steekmaat en/of de velg winterbestendig is. Door onze ervaring kunnen wij u adviseren om de juiste keuze te maken.

Timmax is jouw specialist voor velgen in de buurt van Dendermonde. Je kan bij ons rekenen op een complete service. Eens jouw velgen worden geleverd worden ze in onze eigen werkplaats gemonteerd met de grootste zorg. En dat is belangrijk, want velgen zijn niet enkel belangrijk omdat ze 'mooi' zijn. Ze dienen ook om je band op zijn plaats te houden. Het is daarom belangrijk dat een ervaren professional jouw velgen monteert. Op die manier ben je zeker dat je veilig op de baan kan met perfect gemonteerde velgen.

Bandenspecialist in Oudegem bij Dendermonde

Onze velgen

Velgen kopen in de buurt van Dendermonde? Dat doe je bij Timmax by Moens in Oudegem. Via onze dealer vind je bij ons een ruim aanbod lichtmetalen velgen aan heel scherpe prijzen. We hebben ook voor jouw wensen zeker de velgen die jouw wagen helemaal 'af' maken. Check zeker onze online velgen configurator en ontdek welke velgen bij jouw wagen passen.

Onze velgenmerken

In onze online velgenconfigurator vind je onder meer velgen van deze merken: 

  • AEZ
  • Dezent
  • Dotz
  • Enzo
  • Alcar

Wat zijn onze sterktes?

Professioneel advies

Meewerkende zaakvoerder en een team met kennis van zaken.

Snelle service

Door de ervaring kunnen we correct en snel werken.

Ideaal gelegen

Wij zijn vlot bereikbaar aan de grote baan waar veel bedrijven gelegen zijn.

Parking

Je kan je auto parkeren aan onze bandencentrale zodat hij van de baan staat.

Nieuwe zomerbanden op stock aan de voordeligste prijzen!

Timmax by Moens

Eegene 42
9200 Oudegem

Contactgegevens