Autobanden herstellen

Heb je een lekke autoband? Geen probleem! Bij Timmax by Moens kan je altijd terecht voor een snelle herstelling van topkwaliteit. 

auto banden repareren

Het voordeel van auto banden herstellen met pleisters

Autobanden herstellen doen we bij Timmax by Moens met combipleisters. Dit is een heel veilige reparatiemethode. Het voordeel van autobanden herstellen met pleisters is dat we de band eerst demonteren. Zo zien we altijd duidelijk of er ook beschadigingen zijn aan de binnenkant van de band. Een reparatie bij Timmax by Moens geeft je zo de zekerheid dat je weer de weg op kan met een auto band waarop je kan rekenen.

Autobanden herstellen, beter dan vervangen!

Er wordt al snel gedacht dat je kapotte autobanden beter meteen vervangt door compleet nieuwe auto banden. Dat klopt niet! Het is niet alleen veel duurder, het is ook gewoon niet nodig. De meeste banden die lek zijn kan je perfect herstellen. Ze zijn dan even sterk en betrouwbaar als een nieuwe, voor een veel lagere kostprijs. Ben je niet zeker of jouw band kan gerepareerd worden? Kom gerust eens langs! Wij bekijken snel wat er moet gebeuren om weer veilig en zonder zorgen de baan op te gaan.

Wat zijn onze sterktes?

Professioneel advies

Meewerkende zaakvoerder en een team met kennis van zaken.

Snelle service

Door de ervaring kunnen we correct en snel werken.

Ideaal gelegen

Wij zijn vlot bereikbaar aan de grote baan waar veel bedrijven gelegen zijn.

Parking

Je kan je auto parkeren aan onze bandencentrale zodat hij van de baan staat.

Nieuwe zomerbanden op stock aan de voordeligste prijzen!

Timmax by Moens

Eegene 42
9200 Oudegem

Contactgegevens